23.11.2022

Nordic Lights on laadukkaita työkonevalaisimia valmistava yritys, joka toimittaa mm. valaisimet kaikkiin amerikkalaiseen Caterpillarin valmistamiin koneisiin.

Nordic Lightsin tuotekehitys ja valmistus on Suomessa, Pietarsaaressa.

Nordic Lightsin logo ja graafinen ilme päivitettiin Therwiz Designin toimesta 2008. Logoon tuotiin uutena liikemerkki, jonka muotokieli otettiin Nordic Lightsin pisaramuotoisesta klassikkovalaisimesta.

Samalla uudistettiin koko graafinen ilme, esitteet, tuotepaketit ja luonnollisesti esittelymateriaalit messuille sekä kotisivut. Yritys on kasvanut merkittävästi vuosien varrella ja vahva ja yhteneväinen bräni-ilme on vääjäämättä auttanut tässä asiassa.

Graafinen suunnittelu ja logon suunnittelu on meille ominaisimpia taitoja, joka myös auttaa teidän yrityksen brändi-identiteetin rakentamisessa.

Viime vuosina ollaan käytetty paljon resursseja tuotepakkauksiin ja suuret sekä pienet yritykset ovat alkaneet panostamaan niihin huomattavan paljon. Nykyisin pienetkin asiat voivat erottaa kilpailijoista positiivisesti. Pakkaukset, jotka voivat olla myös isoja->Merkitsevät paljon.

  • Tuotekuvaus ja pakkauksen suunnittelu by Therwiz Design
  • Tuotekuvaus ja pakkauksen suunnittelu by Therwiz Design
  • Tuotekuvaus ja pakkauksen suunnittelu by Therwiz Design

Tuotepaketeissa teimme markkinatutkimuksen ja esittelimme vahvan mustapohjaisen ja pelkistetyn, mutta selkeän visuaalisen ilmeen, joka poikkesi muiden valaisin valmistajien ilmeestä huomattavasti.

Tuotepaketit yhdessä uuden liikemerkin kanssa siivittivät yrityksen uuteen tummapohjaiseen maailmaan, joka erottui aikaisemmasta vaaleasta huomattavasti edukseen. Samalla näkyvyys ja ero kilpailijoitten pakkauksiin voimistui.

Logon suunnittelusta voit lukea meidän blogista: Mistä idea logoon?

Me ja asiakkaamme oltiin molemmat erityisen tyytyväisiä lopputulokseen ja kuvista on nähtävissä, että tuotepaketit ovat ainakin erittäin kuvauksellisia.

Mainostoimisto Vaasa ja Pietarsaari

Ota yhteyttä meihin, jos tarvitsette apua brändi-ilmeen suunnittelussa ja toteutuksessa! Yhteystiedot löytyy tästä linkistä.