Ole yhteydessä!

Jere Kamppinen
Myynti, Digimarkkinointi
050 373 8707
jere[at]therwizdesign.fi

Mika Tervaskangas
Founder, AD
Graafinen suunnittelu, valokuvaus, videotuotanto
050 5947 555
mika[at]therwizdesign.fi
 

Yrityksestämme

Therwiz Design mainostoimisto on perustettu vuonna 2005. Olemme palvelleet asiakkaitamme uskollisesti jo lähes 19 vuoden ajan. Alku vuosina teimme paljon printtimediaan liittyvää sisältöä, mutta ajan kanssa palvumme on kehittynyt kattamaan myös sosiaalisen median markkinoinnin ja muun digitaalisen mainonnan.

Therwiz Design on lähtöisin Pietarsaaresta ja toimii alueella yhä. Toimimme nykyisin myös Vaasassa ja laajemmin Pohjanmaan alueella.

Mainostoimistona meillä on useita eri palveluita. Olemme tuotteistaneet paljon palveluitamme, mutta teemme myös hyvin räätälöityjä projekteja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
 

Palveluitamme ovat mm.

Google hakukoneoptimointi

Sosiaalisen median markkinoiniti (sisältää mm. strategian tekemisen, suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja raportoinnin).

Graafinen suunnittelu (sisältää mm. Logot, visuaaliset ilmeet, brändi-ilmeen luomisen ja hallinnoinnin)

Sosiaalisen median hallinta (Sisältää mm. päivitykset, päivityskalenterin, sisällön ideoinnin)

Valokuvaus sekä videokuvaus (Sisältää mm. Brändivideot, tuotekuvaus, henkilökuvaus, lyhytvideot)

Verkkosivut/kotisivut (sisältää mm. Ilmeen luomisen, ostopolkujen suunnittelu, verkkosivujen toteutus, hallinnointi, analytiikan asentamisen ja sen raportoinnin)..
 

Mikä on meidän visio?

Visiomme on tulla merkittäväksi toimijaksi koko Suomen alueella tekemällä visuaalisesti näyttäviä mainosmateriaaleja ja tuomalla meidän tekemisellä euroja asiakasyrityksiemme viivan päälle sekä alle.
 

Miksi olemme olemassa?

Olemme olemassa, koska haluamme olla luomassa markkinoinnista arvostettua toimialaa, josta on aidosti liiketoiminnallista hyötyä.

Haluamme avartaa asiakasyritysten päättäjien ajatusmaailmaa markkinoinnin suhteen ja tuoda markkinointi osaksi strategiapöytää kaikissa yrityksissä. Sillä tiedämme markkinoinnin olevan myynnin kanssa jokaisen yrityksen talouden selkäranka.

Meille on myös tärkeää, että Suomen talous lähtee pitkästä aikaan kunnolliseen kasvuun ja haluamme olla mukana mahdollistamassa tätä.
 

Miksi valita meidät yhteistyökumppaniksi?

Meidän kanssa työskentely on helppoa. Teemme mainonnastanne entistä näyttävämpää ja tuloksellisempaa. Onnistumme tässä tuomalla lisää kävijäkuntaa teidän alustoille ja ohjaamalla heitä tekemään juuri teidän haluama toiminto.

Käytämme tieteen tutkimustuloksia systemaattisesti mainonnan vaikuttavuuden varmistamisessa. Meidän kanssa työskentely on helppoa, koska olemme hyvin proaktiivisia ja tuomme loistavia ideoita ja toteutuksia teidän markkinointiin pyytämättäkin.

Olemme pystyneet solmimaan useampia vuosikymmenten mittaisia asiakassuhteita, joissa molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä..

Meidän kanssa on mahdollisuus tehdä töitä myös tulostakuulla.